Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

IJSBEER SAFARI

LA VIE SAUVAGE DU MANITOBA

Odoo • Image et Texte

Canada Travel stelt u een uniek avontuur voor om het wildlife en de natuur van het poolgebied in het noorden van Manitoba te bewonderen. Uw klanten vliegen tot aan één van de afgelegen lodges, waaronder de National Geographic Unique Lodges of the World, in het hart van de Canadese toendra.

Liefhebbers van fotografie krijgen er zelfs de kans om deel nemen aan een speciale workshop fotografie dat door niemand minder dan National Geographic georganiseerd wordt.

Churchill, aan de oevers van de Hudsonbaai is de bestemming voor al wie ooit gedroomd heeft om een ijsbeer, een poolvos of een witte dolfijn (beloega) te ontmoeten. Elk van deze lodges bieden uw klanten de kans om de ijsberen en ander wildlife te ontmoeten, vanop een afstand, vanuit het raam van de lodge of zelfs van dichtbij en tijdens een avontuurlijke rit op de Tundra Buggy doorheen het leefgebied van deze ijsberen.



Odoo • Texte et Image
Dit is het ideale moment om deze prachtige pakketreis te reserveren voor een verblijf in juli of oktober-november, de plaatsen zijn beperkt! Aarzel niet langer en contacteer ons voor meer informatie, de vele andere pakketreizen en al uw reizen op maat. Onze reservatiedienst helpt u graag verder via info@usatravel.be of telefonisch op 02/734.97.00.

Op zoek naar inspiratie voor reizen in Noord-Amerika? Bezoek onze website: www.usatravel.be