Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

Vertrek elke dag van 15 mai tot 24 oktober.

Met dit pakket zal u een onvergetelijke ervaring beleven dat een fascinerend stedelijk verblijf combineerd met spectaculaire vluchten boven de Laurentides. Na een bezoek aan Montreal, is het inderdaad per watervliegtuig dat u naar de Laurentides zal reizen. Ontdek de parels van deze streek en vlieg van het ene meer naar het andere! Fascinerend land, zowel door haar geschiedenis en grote open ruimten. Historisch gezien, is het altijd een begeerd gebied geweest. Rijk van haar duizend gezichten, zal ze zelfs de meest stedelijke personen charmeren met haar kalme meren en uitgestrekte bossen.

Pluspunten:
- Elke vlucht per watervliegtuig is een excursie op zich!
- Bij elke ‘natuur’ halte, zijn er verschillende actviteiten mogelijk

Tips:
- Minstens 2 personen per vertrek
- We hebben andere watervliegtuig routes

Flight Icon

Château Versailles****

Vlucht naar Quebec. Rendez-vous in de spannende en aantrekkelijke stad Montreal! Tweede Franstalige stad na Parijs, de invloeden van de Oude Wereld en Noord-Amerikaanse moderniteit mengen zich hier op een zeer unieke manier! Transfer (niet inbegrepen) naar uw hotel. De rest van de dag is vrij. 

20min vlucht per watervliegtuig - Auberge du Lac Morency****

Aangezien Montréal een eiland is, is het uiteraard niet nodig om ver te gaan om een ​​watervliegtuig te vinden! Vanuit de Mille-Iles zal u vliegen in de richting van de beroemde Laurentides. De eerste stap: een prachtige herberg genesteld in een betoverende ligging in het hart van de Laurentides. Gebouwd in 1934 en onlangs gerenoveerd, deze verwarmende auberge is een echte badplaats met internationale allure. Zowel in de keuken als eetkamer, zijn medewerkers er trots op om memorabele momenten te laten beleven aan de gasten. Uw bezoek aan de herberg zou niet compleet zijn zonder de beroemde gerookte zalm te proeven! Probeer het eens met een goede witte wijn, geselecteerd uit de honderden aanwezig op de wijnkaart. Comfort, ontspanning en plezier wachten op u in de spa van de herberg. In termen van activiteiten, kunt u tennis, volleybal, kajakken, kanoën en zwemmen (strand en zwembad) beoefenen. (2 O en 2 A) 

30min vlucht per watervliegtuig - Auberge du Lac Taureau****

Het is nu tijd om naar de bebosde regio van de “Haute-Lanaudière” te vliegen. Uw bestemming: een authentieke houten herberg dat zich aan de zandige oever van de gigantische “Lac Taureau” bevindt

U mag grote vlaktes, prachtige wouden en rustiek houten huizen die nog steeds gebouwd worden op de originele manier bewonderen.

Hierdoor kan je “Auberge du Lac Taureau” op je lijst zetten aangezien zij bij de meest bezochte panden van Québec behoort. Het gebouw heeft een luxueuse uitstraling: binnenzwembad, saunas, bubbelbad, gezondheidscentrum, fijne regionale keuken geserveerd in de eetkamer met een zicht over het meer, terras, bar en winkel. Geniet ook van het parchtig strand met wit fijn zand. (2 O en 2 A)

45min vlucht per watervliegtuig - Le Village Windigo****

Na over de bebosde gebieden te hebben gevlogen zal u uiteindelijk landen op het kristalhelder water van de “Réservoir Bakatong”.

Dankzij de grote vlaktes en het imposante reservoir (320km²) zal de regio van de “Hautes-Laurentides” u in een andere wereld laten reizen. Hier verblijft u in een prachtig badplaats dat comfort en smaak combineert in het hart van een prachtig landschap.

Retour aux sources garanti dans ce vaste territoire qui éveille le désir de l’exploration. Vous séjournerez alors dans un superbe centre de villégiature alliant élégance et confort au cœur d’un paysage majestueux.

Près de l’un des plans d’eau les mieux préservés au Québec, le Village Windigo offre un refuge enchanteur aux amoureux de nature sauvage.

Dicht tegen één van de best geconserveerde meren van Québec biedt het “Village Windigo” een schuilplaats voor wild natuurliefhebbers. Gelegen aan de voet van de “Montagne du Diable”, één van de hoogste toppen van de Laurentiden is de “Village Windigo” een unieke plek met een adembenemende schoonheid: een gouden zand strand, een prachtige baai, water tot aan de horizon en een weelderig woud...

De gasten van de “Village Windigo” beschikken over talrijke activiteiten. Watersportliefhebbers zullen vervuld zijn, stille wandelaars zullen hoogst genieten van een wandeling in het hart van de natuur en fauna waarnemers zullen verschillende vogels en dieren kunnen observeren.

De spa heeft een vrije toegang om de ontspanning van de bezoekers te garanderen. Echte pool in het dorp, het restaurant maakt van elke maaltijd een zachte gebeurtenis. (2 O) 

1u20 vlucht per watervliegtuig - Château Versailles****

Het watervliegtuig brengt u uiteindelijk in Montréal. En waarom zou u niet gaan wandelen op het Mont Royal waar u het mooiste panorama van de stad zal zien. (O)  

Geniet van uw laatste momenten in Québec om uw aankopen te volledigen. Transfer (niet inbegrepen) naar de luchthaven. Vlucht naar Belgïe. (O)

Flight Icon

Aankomst in Brussel tijdens de dag..

Season 2023

Het geheim van de Laurentides

Pijs vanaf 4.482 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Inbegrepen in de prijs

- De beschreven vluchten (met Delta in klasse V)
- De luchthaventaksen
- De vluchten in bushplane op dag 2, 4,6 en 8
- De transfers tussen de basis van de bushplane en de hotels
- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkaardig
- De vernoemde maaltijden
- De lokale taksen

Niet inbegrepen in de prijs

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere reserveringsklasse
- De maaltijden en drank
- De reisverzekeringen
- De persoonlijke uitgaven
- Alle andere zaken die niet vernoemd zijn in "Inbegrepen in de prijs"

Vertrekdata


Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance